Ved at tage sexafhængighed alvorligt og ikke have det som et ekstra tilbud – under f.eks. alkoholbehandling sammen med et utal af andre afhængigheder – men ligestille sexafhængighed, ønsker vi at lave et forum kun for sexafhængige og deres partnere.

Hjælpen kan vi tilbyde ved samtaleforløb – og vi vil på forhånd garantere at ingen kommer til os forgæves. Hvis vi efter en forsamtale eller en udredning får afdækket problematikker som Misuzo ikke kan hjælpe dig/jer med, vil vi altid henvise til andet behandlingstilbud eller i samarbejde med specialist sammensætte en behandling.

Misuzo har erfaring for, at medinddragelse af partner/pårørende har en gavnlig effekt i et terapiforløb, hvorfor vi gerne fra starten af forløbet tilbyder partner/pårørende terapi og rådgivning individuelt eller i gruppe med andre partnere/pårørende.

Ingen er håbløse – i fællesskab vil vi sammensætte et behandlingsforløb.
Mange sexafhængige og endnu flere partnere/pårørende har svært ved at finde hjælpen – for hvor går man hen og søger hjælp? Egen læge eller sexologisk klinik? eller Googler? Sjældent findes den rette hjælp, og mange forsøger med psykolog eller anden terapi, hvor fokus dog ikke er på afhængigheden og dermed ikke den rette hjælp.

Misuzo vil være det tilbud, der ved første henvendelse møder dig der hvor du er, og går direkte til problemet. Du ved hvorfor du er kommet og vi ved hvordan vi skal hjælpe dig og din partner/pårørende.

Viden om sexafhængighed er ikke overvældende – det vil Misuzo gøre noget ved. Vi vil løbende komme med nyt fra området, om behandlingsmuligheder og forskning, og via vores blog gøre det muligt at blive hørt, kunne spørge og få delt erfaringer.
Misuzo vil afholde kurser for alle interesserede, og på sigt etablere styrede selvhjælpsgrupper.

___________________

Hvem er vi?

Vi er fagfolk, der i mange år har arbejdet med forskellige afhængigheder og har opdaget at alle afhængigheder ikke kan behandles ens.  Det er nødvendigt med specialisering.
Vi har alle en faglig baggrund og mange års erfaring med behandling, men det mest vigtige er at vi har en stor interesse for området og har et stort ønske om at tilbyde sexafhænge og deres partner/pårørende en ordentlig og professionel behandling.