Gruppen for partnere til sexafhængige

Frederiksberg den 10. juli 2014

circleof-women

Medafhængighedsgruppen om søndagen i lige uger fra 14.00 til 15.30, flyttes til onsdag i lige uger med start dato den 6. august 2014 kl 17.00.

Gruppen har nu fungeret i lidt over 4 måneder og fortæller os, at der er et behov for den hjælp det kan være at mødes med ligesindede i et trygt, åbent og ærligt fællesskab.

Erfaringen fra de 4 måneder har vi brugt til at strukturere indhold, afstemme forventninger og det mest vigtige; at foretage en ordentlig udredning inden start i gruppen.

Derfor vil kommende gruppemedlemmer skulle udredes inden start i gruppen. Det betyder, at der foretages et assesment = en livshistorie omfattende opvækst, skole, uddannelse, forhold og familiemæssige relationer.

Vi forventer at kunne foretage udredningen på 1 til 2 sessioner.

Efter udredningen vurderer vi om du er klar til et gruppeforløb, eller om du skal have flere individuelle samtaler inden start i gruppen.

Inden start i gruppen laves en plan for kommende 3 måneder, med mål der arbejdes hen i mod, med hjælp fra gruppen og gruppelederen.

Til understøttelse af din plan skal du løbende udfylde ugentlige skemaer, der udleveres ved start i gruppen.

Din plan og dine mål fortæller du i gruppen, og når du er tryg – fortæller du din historie.

Der udleveres intromappe med relevante oplysninger og materiale om sexafhængighed og om det at være partner til en sexafhængig.

Pris pr. mdr: 600,- kr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Fie og Frank

Kontakt:

Fie: 41355386   annesofie.broe@gmail.com

Frank: 61150087   frank-e-hansen@mail.dk

Der er lukket for kommentarer.